Kapua 2016 Nepal

Kapua 2016 Nepal -kampanjassa vapaaehtoiset keräävät varoja koulutuksen ja terveyden edistämiseen Nepalissa ja Keski-Aasiassa sekä vaeltavat maailman korkeimman vuoren, Mount Everestin perusleiriin.

Kapua kutsui tavallisia, eri-ikäisiä suomalaisia jo kahdeksatta kertaa kapuamaan apua. Vuonna 2016 Kapuajat matkaavat Mount Everestin perusleiriin ja Kala Patharin harjanteelle (5545m) Nepalissa. Kapua 2016 Nepal -ryhmään haettiin henkilöitä, joita yhdistää haave kiivetä vuorelle ja halu kerätä varoja koulutuksen ja terveyden edistämiseksi Nepalissa ja Keski-Aasiassa.

Kapuajat keräävät varoja ja tiedottavat hankkeesta Suomessa. Kapua 2016 Nepal -tiimin keräystavoite on yhteensä 100 000 euroa. Kapuajat matkaavat marraskuussa 2016 Nepaliin, jossa he tutustuvat Väestöliiton ja Taksvärkki ry:n avustuskohteisiin ja pääsevät näkemään käytännössä, miten kerättyjä varoja käytetään. Tämän jälkeen ryhmä kiipeää maailman korkeimman vuoren Mount Everestin perusleiriin.

Jo kahdeksatta kertaa toteutettavan Kapua-kampanjan yhteistyökumppanit ovat Väestöliitto, Taksvärkki ry ja Kynnys ry. Kaikilla järjestöillä on useiden vuosien kokemus toimimisesta kohdemaissa ja ne toimivat yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Kokemus ja paikallistuntemus takaavat laadukkaan ja vaikuttavan kehitysyhteistyön.

Lisätietoja Kapua 2016 Nepal -kampanjasta tästä.