Teksti: Esteettä töihin, taustalla joki ja puita.

Haluatko olla kehittämässä työelämän yhdenvertaisuutta? Vastaa kyselyyn!


 Auta meitä kehittämään Esteettä töihin -verkkosivustoa ja vastaa kyselyyn!

Esteettä töihin –verkkosivusto luotiin kaksi vuotta sitten vammaisten korkeakouluopiskelijoiden työelämään siirtymisen tueksi. Toteutamme nyt kyselyn, jolla kartoitamme sivuston käytettävyyttä ja hyödyllisyyttä sekä kehittämisen tarpeita. Miten onnistuimme? Kerro meille! Mikä sivustolla toimii ja mitä kaipaisit lisää? Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Antamiasi vastauksia käsitellään anonyymisti GDPR:n mukaisesti. Vastauksista tehdään kooste, jota hyödynnetään sivuston kehittämisessä.

 Esteettä töihin -verkkosivustolla tarjotaan tietoa valtakunnallisesti ja saavutettavasti korkeakouluopiskelijoille, työnantajille ja opinto-ohjaajille. Verkkosivuston tavoitteena on edistää ja helpottaa vammaisten korkeakouluopiskelijoiden siirtymistä työelämään ja olla työkalu tämän kehityksen mahdollistamiseksi. Mitä opinto-ohjaajat ja rekrytoijat voivat tehdä tilanteen helpottamiseksi? Entä opiskelijat tai työnhakijat itse? Faktatiedon lisäksi sivuston jokaisesta osiosta löytyy videoita, jossa työllistyneet, työnantajat ja opinto-ohjaajat paljastavat omat vinkkinsä parempaan työelämään.
 

Kiitos ajastasi!