Kirjatilaukset osoitteeseen jari.gusev@kynnys.fi 

Kirjat / tuotteet toimitetaan yksityisasiakkaalle vasta, kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu tilillemme laskulla mainittua viitenumeroa käyttäen. Huomioithan, että juhlapyhät ja kesälomat saattavat viivästyttää toimituksia. Hintoihin lisätään postikulut. Yli 3 cm paksut lähetykset lähetetään postipakettina. Tarkemmat ohjeet jäljempänä. Lähettäjä pidättää itsellään oikeuden koostaa paketit tarvittaessa useampaan erään.

 

Myytävät kirjat:

Elämän kynnyksellä 20 e 

Guide till handikappservicelagen 35 e 

Huoneekseni tuli maailma 10 e 

Huoneekseni tuli maailma (RUS) 10 e 

Mustat lasit 20 e 

Nouse ylös, John Callahan 20 e 

Pienen koiran onni 7 e 

Pieni koira saa kaverin 7 e 

Samasta ovesta 20 e 

The World Became My Room – Part II 11 e 

Vammaispalvelut (2017) 55 e 

Vammaisten elämä & elämäkerta 11 e 

Vieraita kynnyksiä ylittämässä 11 e 

Voihan vammainen 20 e 

Avusta ja ohjaa seksissä turvallisesti 20 e 

Tilausta varten tarvitaan toimitus- ja laskutusosoite. 

Verkkolaskua varten tarvitaan y-tunnus (lähetysosoitteen ja operaattorin lisäksi). Halutessanne voitte jättää matkapuhelinnumeron, johon posti lähettää viestin kirjan saapumisesta lähipostiin. Muutoin posti lähettää paperisen saapumisilmoituksen toimitusosoitteeseen, josta veloitetaan 1,90 e lisää. 

 

Mikäli haluatte paketin perille asti toimitettuna, maksaa se tällä hetkellä postin sivujen mukaan seuraavasti (veloitetaan vielä erikseen): 

Vastaanottajan ovelle aamulla +11,90 e per paketti 
Paketti jaetaan vastaanottajalle klo 9 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan vastaanottajalle saman työpäivän aikana. Jos pakettia ei saada toimitettua, se viedään postiin noudettavaksi. Palvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa. Huom! Toimitusaikaa ei sovita vastaanottajan kanssa. 

Vastaanottajan ovelle päivällä +10,90 e per paketti 
Paketti jaetaan vastaanottajalle klo 16 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan postiin noudettavaksi. Huom! Toimitusaikaa ei sovita vastaanottajan kanssa. 

Vastaanottajan ovelle sovitusti +12,90 e per paketti 
Paketin toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Palvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa klo 9-21, muualla pääsääntöisesti klo 9-16. Katso tarkemmin postin sivuilta www.posti.fi 

Tällöinkin tarvitaan puhelinnumero, johon posti ottaa yhteyttä ja sopii tarvittaessa tarkemmin toimitusajankohdan. 

Pidätämme oikeuden laskuttaa mahdollisesti meille palautuneen paketin lunastus- ja uudelleenlähetyshinnan. Posti säilyttää yleensä viikon paketteja, jolloin ne lunastamattomina palautuvat lähettäjälle maksettaviksi. Postilta tulee saapumisilmoitus antamaanne matkapuhelinnumeroon, jolloin kannattaa seurata tilannetta.