Kutsu Piknikille

Tulevien lempeiden elokuun päivien vietoksi järjestämme jälleen perinteisen Piknik-tilaisuuden ke 15.8.2018 klo 14.00 alkaen Tampereen Seudun Invalidien Kesäkoti Aitorannassa os. Hirviniementie 375 Tampere.

Tällä kertaa virittelemme keskustelua aiheesta köyhyys. Aiheesta tulee alustamaan köyhyysaktivisti Pirkko Justander. Pirkon alustuksen jälkeen voimme halutessamme käydä aiheesta keskustelua samalla kun nautimme Aitorannan emännän loihtimista antimista, suolaisesta ja makeasta leivonnaisesta kahvin, teen tai mehun kanssa hintaan 7 euroa/ hlö. Iltapäivän aikana on myös mahdollisuus nauttia kauniista luonnosta Näsijärven rannalla ja paistaa makkaraa. Makkaraa ja kahvia on ostettavissa Aitorannan kioskista.

Paikalla on yksi yleisavustaja.

Aitorannan Kesäkoti on esteetön, mutta kuten vanhoissa perinteisissä rakennuksissa ja luonnossa yleensäkin, haasteita löytyy. Rakennuksessa on yksi inva-wc ja yksi pieni tavallinen wc.

Ilmoittautumiset 10.8.2018 mennessä Sirpa Virtaselle: sirpa.a.virtanen@gmail.com tai: rita.jarvinen@kynnys.fi.

Olette lämpimästi tervetulleita tapaamaan tuttuja, vaihtamaan ajatuksia ja nauttimaan iltapäivää kauniissa Näsijärven maisemissa!

Kynnys ry Tampereen toimikunnan hallitus