Maalauksessa on ihmishahmo harmaata taustaa vasten. Maalauksessa on käytetty myös sekatekniikkaa ja siinä näkyy mm. sanomalehtitekstiä, josta erottuvat sanat: maailmanhistorian virallista kaanonia yritetään korjata monessa suunnassa. Sen mikä on nyt his story pitäisi olla vahvemmin her story.

TAIDEKILPAILU: Onnea Kynnys ry 50 vuotta!

Onko taide sinulle ilmaisukeino ja tunteiden tulkki? Onko ihmisoikeusjärjestö Kynnys ry sinulle merkityksellinen tai haluatko muuten vain onnitella 50-vuotista järjestöämme? Tee se taiteen keinoin! Osallistu Kynnyksen juhlavuoden taidekilpailuun.

Millaisia kokemuksia ja muistoja sinulla on Kynnyksestä? Kerro se ja onnittele järjestöä visuaalisen taideteoksen muodossa. Teos voi olla esimerkiksi kuva, neule, savityö tai mikä tahansa vastaava, kunhan se kertoo muistosi Kynnyksestä. Lähetä kuva maalauksesta tai muusta taideteoksesta meille osoitteeseen taru.perala@kynnys.fi 12.11. mennessä. Voit lähettää kuvan myös postitse osoitteeseen: Kynnys ry, Yliopistonkatu 5, 7 krs., 00100, Helsinki. Kirjoita kuoreen “Taidekilpailu”.

Voittajan valitsevat Kynnyksen kulttuurisihteeri Taru Perälä, Helsingin Kynnys ry:n taideryhmän ohjaaja, kuvataiteilija Hilkka Korhonen sekä taiteilija Soile Englund.

Palkinnoksi on luvassa Kynnyksen juhlavuoden upea t-paita graafikko Väinö Heinosen kuvituksella sekä KynnysKynä. Kilpailun voittaja julkistetaan somekanavissamme ja kansainvälistä vammaisten päivää juhlistavan Disability Day Art & Action -festivaalin yhteydessä keskustakirjasto Oodissa 1.12.

Kuvassa on Hilkka Korhosen teos.