pantteri katsoo suoraan kohti, keltainen tausta

Tervetuloa tupareihin!

Haussa on edelleen aktivisteja myös Kynnyksen hallitukseen!

Tervetuloa tupareihin Kynnyksen uudelle Helsingin toimistolle 21.11. klo 14-16, osoitteeseen Yliopistonkatu 5, 7.krs., 00100, Helsinki!

Tarjolla on alkoholitonta juotavaa, täytettyjä ruiskuppeja, luumurahkaa ja tietenkin pipareita. Tarjottavissa on laktoosittomia, gluteenittomia, maidottomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Aivan kaikkiin ruoka-aineallergioihin emme pysty varautumaan.

Koska olemme vasta muuttaneet, toimitiloihin tehdään vielä asennuksia ulko-oven ovipumppuun ja suurimman hissin kutsunappiin. Paikalla on vähintään 2 avustajaa varmistamassa kaikkien sujuvan sisäänpääsyn tiloihin. Otathan tarvittaessa yhteyttä: p. 040 166 2420.

Ilmoittauduthan tupareihin on viimeistään torstaina 17. marraskuuta 2022 os.: sanni.purhonen@kynnys.fi

Halukkaat voivat myös yhä hakea mukaan Kynnyksen hallitukseen! Mahdolliset ehdokkaat hallitukseen pyydetään ilmoittamaan sähköpostiin antti.tuononen@kynnys.fi viimeistään 17.11.2022 mennessä. Samalla suositellaan, että ehdokkaat lähettävät lyhyen esittelytekstin ja digikuvan itsestään lisättäväksi Kynnyksen kotisivulle. Lisätietoja: https://kynnys.fi/syyskokouskutsu_2022/