Tiedote: Henkilökohtaisen avun palveluita koronaepidemian aikana sekä kauppa-apu

(Kynnys ry ei vastaa tiedotteessa tarjotusta palvelusta.)

**
Aarre Avustajat tarjoaa tukensa koronaepidemian aikana kaikille henkilökohtaisen avun käyttäjille äkillisissä sijaisuusavustuksissa sekä muissa vastaavissa tilanteissa ympäri Suomen. Palvelumme sopii erityisesti henkilökohtaisen avun työnantajamallin tueksi sekä kotihoidon tukipalveluihin.

Työllistämme toista sataa henkilökohtaista avustajaa ympäri Suomen ja olemme valmiita tukemaan kaikkia henkilökohtaisen avun käyttäjiä sekä kuntia tässä haastavassa epidemiatilanteessa. Henkilökohtaiset avustajamme voivat toimia esimerkiksi:

1. Avustajina äkillisissä sijaisuuksissa työnantajamallia käyttäville

2. Avustajina henkilökohtaisen avun palveluiden varmistamisessa myös muissa kuin vain äkillisissä tilanteissa

3. Avustajina asiointi- ja avustamispalveluissa vanhuksille tai karanteenissa oleville henkilöille kotihoidon tukipalveluna

Aarre Avustajat on henkilökohtaiseen apuun erikoistunut yritys ja toteutamme palveluamme palvelusetelien ja ostopalvelujen kautta ympäri Suomen. Palvelumme ovat asiakkaille täysin ilmaisia sillä hoidamme maksut sekä mahdolliset ostopalvelusopimukset suoraan kuntien kanssa. Meihin voi siis olla yhteydessä, vaikka asiakkaalla ei olisi ensisijaisesti mahdollisuutta palveluseteliin sillä tällöin neuvottelemme kuntien kanssa suoraostosopimuksen. Yhteydenotot voi laittaa suoraan allekirjoittaneelle: Petteri Luoma-Nirva, 0400980249, petteri@aarreavustajat.fi

Suosittelemme henkilökohtaisen avun käyttäjiä olemaan meihin yhteydessä jo ennen kuin sijaisuustarve yllättää, jotta pystymme valmistautumaan mahdolliselle tarpeelle kuntakohtaisesti. Voit siis laittaa viestiä vaikka et etsisi heti sijaista, mutta saattaisit tarvita sellaista lähitulevaisuudessa.

Tämän lisäksi, Aarre Avustajat on neuvotellut ruokaverkkokauppa Fiksuruoka.fi:n kanssa ilmaiset kotiinkuljetukset henkilökohtaisen avun käyttäjille. Ilmaisen kotiinkuljetuksen alle 15kg Postin kuljetuksiin Suomessa saa käyttämällä Aarre Avustajien alennuskoodia, jonka kuka tahansa henkilökohtaisen avun käyttäjä voi hankkia osoitteesta https://www.aarreavustajat.fi/fiksuruokaalennuskoodi.

Aarre Avustajat maksaa jokaisesta alennuskoodista kotiinkuljetuksen hinnan, jonka seurauksena emme voi valitettavasti tarjota alennuskoodeja muille kuin henkilökohtaisen avun käyttäjille.

Tiedämme, että henkilökohtaisen avun toteutus on saattanut vaarantua monelle henkilökohtaisen avun käyttäjälle koronavirusepidemian aikana ja siksi haluamme osoittaa tukemme kaikille sitä tarvitseville.

Pidetään huolta toisistamme!

Ystävällisin terveisin,
Petteri Luoma-Nirva
Toimitusjohtaja
Aarre Avustajat

0400980249
petteri@aarreavustajat.fi
www.aarreavustajat.fi