Viestintä

Tiedotus

Tiedottaja: Sanni Purhonen, sanni.purhonen@kynnys.fi, p. 045 7732 4116.

Kynnys-lehti vastaanottaa mieluusti tekstejä ja kuvamateriaalia. Postimerkillisin palautuskuorin varustetut aineistot saa takaisin. Tekstiaineisto mieluiten sähköpostilla word-muodossa. Kuvat/ ilmoitukset mieluiten jpg-, tif- tai pdf-tiedostoina. Muista toimitusmuodoista neuvoteltava toimitussihteerin kanssa erikseen. Aineisto lähetetään toimitussihteerille. Lähettäessäsi kuvaa/tekstiä, toimita myös yhteystietosi.

Lehden tilaushinta: Kotimaassa kestotilaus 19 eur/vuosi ja vuositilaus 20 eur/vuosi (4 numeroa). Jäsenmaksu 19 eur/vuosi, johon sisältyy Kynnys-lehden tilausmaksu. Tilauksiin ulkomaille lisätään postimaksu.

Kynnys-lehti on saatavissa myös sähköisessä muodossa. Lisätietoja näkövammaisille tarkoitetusta sähköisestä lehdestä Näkövammaisten keskusliiton tiedonhallintapalvelusta. Lehteä julkaistaan sähköisesti issuu-palvelussa. Voit saada lehden luettavaksesi myös CD:llä. Lisätietoja: jari.gusev@kynnys.fi.

Lisäksi Kynnys julkaisee 4 kertaa vuodessa jäsenille lähetettävää uutiskirjettä ja päivittää aktiivisesti TwitteriäFacebook-sivuja sekä Instagramia.